Over APS

Pasfotosystemen voor steden & gemeenten.

Belgische ervaring

APS is een onafhankelijk en dynamisch Belgisch bedrijf dat kan steunen op 20 jaar ervaring op de Belgische markt.

Dankzij de lokale productie van onze photobooths ondersteunen we de Belgische economie.

Daarnaast worden alle photobooths vervaardigd volgens duurzaamheidsprincipes. Ons maatschappelijk engagement bracht ons ertoe om samen te werken met de beschermde werkplaats ‘de Brug vzw’ in Mortsel. Op die manier dragen we bij aan de reïntegratie van personen die zich in kwetsbaarheid bevinden.

Flexibiliteit

Deze lokale Belgische productie vertaalt zich in een grote flexibiliteit ten opzichte van onze klanten en een gratis responstijd van slechts één uur. Naast de gratis plaatsing van onze photobooths profiteert uw gemeente van een winstdeling.

Het is deze gratis dienst die steden en gemeenten als Brussel, Antwerpen, Gent, Bergen, Oostende, Mechelen en vele anderen heeft overtuigd om een ​​beroep te doen op onze expertise.

Exclusief voor steden en gemeenten

APS werkt exclusief voor steden en gemeenten. Deze doelstelling maakt ons de ideale partner om een dienst op maat aan te bieden die aangepast is aan de dienstverlening van de stad of de gemeenten. Je staat altijd op de eerste plaats. Een netwerk van technici en onze online volgsystemen zorgen ervoor dat uw photobooth altijd operationeel is, ook ’s avonds en in het weekend.

Alice legt het
even voor je uit!

Video afspelen
Service

Meer over onze
unieke service
?