Wat zijn onze oplossingen

Ontdek onze verschillende producten.

Kenmerken

Specificaties

Hoe werkt
de Booth ID?

Video afspelen

De hokjes zijn
rolstoelvriendelijk

Digitale verzending
van de pasfoto naar de balie

Onder een nieuwe maatregel van de overheid om identiteitsfraude tegen te gaan, moeten vanaf 2019 alle identiteitsfoto’s digitaal verstuurd worden. De APS-cabines zijn voorzien van alle nodige features om aan deze maatregel te voldoen.

APS heeft ook een eigen systeem ontwikkeld om eenvoudig foto’s naar de rijksregisterdatabase te sturen door simpelweg een QR-code op de identiteitsfoto’s te scannen. Deze functionaliteit is toegevoegd om het werk van gemeentelijke agenten bij de receptie te verlichten. We wachten op de officiële bevestiging van de openbare autoriteiten om dit systeem in te voeren.

Opvolging via
uw online kassa

APS biedt u een uniek controlesysteem waarmee u de omzet van uw photobooth kunt volgen. Alle foto’s die door de fotocabine worden aangeleverd, worden vastgelegd op een online portaal dat toegankelijk is voor steden en dorpen.

Dit internetportaal bevat alle informatie die u nodig heeft om uw omzet op te volgen, maandelijkse activiteitenrapporten te downloaden of vergoedingen te registreren.

Elektronische
Betaling

De fotohokjes van APS zijn uitgerust met een betaalterminal en accepteren alle kaarten. En omdat we voorstander zijn van innovatie en nieuwe technologieën, accepteren al onze fotohokjes Apple Pay en Google Wallet.

Oplossingen

Ontdek ook onze
Self ID
.