Over APS

Samen voor een betere dienstverlening.

Gratis installatie

APS levert, installeert en onderhoudt volledig gratis een foto oplossing ten dienste van uw stad of gemeente en zorgt voor een winstdeling.

Realtime transacties

APS biedt een uniek controlesysteem om het verloop van uw fotocabine te monitoren. Alle foto’s die door de één van onze producten worden aangeleverd, worden vastgelegd in een online webportaal dat toegankelijk is voor steden en gemeenten.

Dit webportaal bevat alle informatie die u nodig heeft om uw verkopen te controleren, maandelijkse rapporten of terugbetalingen aan te vragen, etc.

Gratis interventies binnen het uur

APS garandeert u gratis interventies binnen het uur. Door ons te concentreren op Belgische steden en gemeenten, kunnen we u optimale flexibiliteit bieden en kunnen we binnen het uur ter plaatse zijn. Oproepen komen rechtstreeks bij ons team binnen, we hanteren geen lange wachttijden via een helpdesk. 

APS kan via 3G alle locaties op afstand bedienen, de technische aspecten van de booth aanpassen, de voorraad papier, inkt en munten vernieuwen en eventuele technische problemen opvolgen.

Uniek in belgië

Winstdeelname
voor uw stad/gemeente

Identiteitsfoto’s in uw stad of gemeente?

De pasfotocabine wordt opgesteld in de omgeving van de balies van de dienst Bevolking.

De plaatsing en het ter beschikking stellen van het toestel is geheel gratis voor de stad/gemeente. Wij staan garant voor een goede werking en volledig onderhoud.

Commissie per transactie

We betalen de stad of gemeente voor de plaatsing van het apparaat in de vorm van een commissie op de transacties van de fotocabine. Deze vergoeding wordt maandelijks overgemaakt op de bankrekening van de stad of gemeente.De stad of gemeente ontvangt maandelijks een rapportage over de activiteit van de pasfotocabine. De stad of gemeente bepaalt zelf de prijs van identiteitsfoto’s.

Ecologie

Wij dragen duurzaamheid
hoog in het vaandel.