Wat zijn onze oplossingen

Ontdek onze verschillende producten.

Een compacte oplossing met dezelfde kwaliteit

Voor gemeenten met een lager aantal inwoners of gemeenten die niet de nodige ruimte hebben om een pasfotocabine te plaatsen, bieden we product aan met een compacter design: de Self-id

 

Makkelijk in gebruik

De afhandeling van de Self ID is heel eenvoudig. De software regelt alles automatisch. De klant zit voor een egale achtergrond die wij aan u ter beschikking stellen.

Specificaties

Hoe werkt
de Self ID?

Video afspelen

Digitale verzending
van de pasfoto naar de balie

Onder een nieuwe maatregel van de overheid om identiteitsfraude tegen te gaan, moeten vanaf 2019 alle identiteitsfoto’s digitaal verstuurd worden. De APS-cabines zijn voorzien van alle nodige features om aan deze maatregel te voldoen.

APS heeft ook een eigen systeem ontwikkeld om eenvoudig foto’s naar de rijksregisterdatabase te sturen door simpelweg een QR-code op de identiteitsfoto’s te scannen. Deze functionaliteit is toegevoegd om het werk van gemeentelijke agenten bij de receptie te verlichten. We wachten op de officiële bevestiging van de openbare autoriteiten om dit systeem in te voeren.

Elektronische
Betaling

De fotohokjes van APS zijn uitgerust met een betaalterminal en accepteren alle kaarten. En omdat we voorstander zijn van innovatie en nieuwe technologieën, accepteren al onze fotohokjes Apple Pay en Google Wallet.

Service

Ontdek ook onze
Booth ID
.